Akademik Yazma Eğitim (Lisansüstü Öğrencileri İçin)

30 Nisan 2024 Salı

Lisanüstü Öğrenciler İçin AKADEMİK YAZMA EĞİTİMİ

Eğitim, Mayıs ve Haziran ayları içerisinde gerçekleştirilecektir. Gün ve saat bilgiler kısa sürede paylaşılacaktır.

36 saat - 6 hafta süreli

Eğitim Ücreti : 750 TL

*Ödeme işlemleri için kayıt formunu dolduranlar ile kısa süre içerisinde iletişime geçilecektir.
**Eğitim kontenjanı minimum 20 kişidir. Kontenjan dolmadığı taktirde eğitim açılmayacaktır.

Eğitim Gün Ve Saatleri :

*Resmi tatillerde ders yapılmaz.

Eğitim amacı :
Bu programın amacı, lisansüstü öğrencilerin bilimsel araştırma yapma konusunda bilgi kazanmalarını sağlayarak akademik yazma becerilerini geliştirmektir.
Program İçeriği

Ders 1: Akademik Yazmada Dil ve Üslup Kullanımı ile Etik Kurallar (3 saat)
Ders 2: Araştırma Nasıl Yapılır? – Konu Belirleme – Araştırmanın Önemi, Sınırlılık ve Varsayımlar (3 saat)
Ders 3: Farklı Stillerde Metin İçi ve Metin Sonu Kaynakça Yazımı (3 saat)