Omu SEM ve Omu UZEM Ziyaretleri

27 Kasım 2023 Pazartesi

Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (GUSEM) müdürü Doç. Dr. Elif ÖZTÜRK ve müdür yardımcısı Öğr. Gör. Fatih ARIKAN, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğiti Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne (Omu SEM) ziyarette bulundu. 

Omu SEM Müdürü Doç. Dr. Kemal ÖZKURT ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette Omu SEM ve GRUSEM çalışmaları, Sürekli Eğitim Merkezleri'nin geleceği, yeni dönemde yapılması planlanan çalışmalar ve işbirliği konuları konuşulmuştur. Merkez fiziki imkanları ve faaliyetlerine dair de ayrıntılı bilgi paylaşımı mümkün olmuştur.

Merkezde görevli akademik ve idari personelin katılımı ve katkıları ile çok daha verimli hale gelen bu ziyarette desteklerini esirgemeyen tüm Omu SEM personellerine ve Doç. Dr. Kemal ÖZKURT'a teşekkür ederiz. 
 
 
Bununla birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi'ne (Omu UZEM) de bir ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Müdür yardımcısı Doç.Dr. Polat ŞENDURUR ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette; UZEM fiziki imkanları, uzaktan eğitime dair güncel konular, mevcut iş akışı, merkezler arası işbiliği konularına dair bilgi alış verişinde bulunulmuştur.

Ev sahiplikleri ve destekleri için  Doç.Dr. Polat ŞENDURUR'a teşekkür ederiz.




 
 

Hızlı Erişim